جدیدترین اخبار

در این وبلاگ جدیدترین اخبار روز، گردشگری، حمل و نقل، آشپزی و... تقدیم حضور شما خواهد گردید

جدیدترین اخبار

در این وبلاگ جدیدترین اخبار روز، گردشگری، حمل و نقل، آشپزی و... تقدیم حضور شما خواهد گردید

اخبار حمل و نقل، مسکن، گردشگری، اقتصادی و... از جمله اخباری هستند که همیشه برای همه ما اهمیت زیادی داشته اند؛ لذا تلاش ما بر این است که بتوانیم جدیدترین اخبار را در کمترین زمان ممکن برای شما منتشر کنیم. همواره منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.

  • ۰
  • ۰
امروزه با تغییرات تکنولوژی اتفاق های بسیار بزرگی رقم خورده است،تغییراتی که باعث پیشرفت بی نظیر در صنایع مختلف و از طرفی کاهش هزینه ها و ذخیره منابع بوده است.یکی از از ابزارها و تکنولوژی های نوظهور که توانسته ایجاد کننده این تحولات در بخش طراحی و ساخت نمونه اولیه بسیاری از محصولات باشد ، پرینتر سه بعدی است.در ادامه با وبلاگ همراه باشید تا در مورد آخرین تحولات و تاثیر پرینتر های سه بعدی در صنایع هوایی برای شما بیشتر بگوییم.
چاپگرهای سه بعدی
برای ساخت نمونه های کوچک و اشکال هندسی ساده و یا حتی پیچیده، اما در مقیاس بسیار کوچک استفاده می شود. اما این روز ها دیده می شود که پژوهشگران آمریکایی در پی آن هستند تا در مقیاسی عیم تر از این فناوری استفاده کنند. چاپگر سه بعدی امروزه در شکلی ساده، مبتنی بر موادی چسبنده است که لایه لایه روی هم قرار می گیرند و اشکال متفاوتی را بوجود می آورند. اما پژوهشگران دانشگاه کلمبیا، تلاش دارند تا با استفاده از چاپگرهای سه بعدی مبتنی بر لیزر، از این فناوری در مقیاسی بزرگتر استفاده کنند. همین حالا هم چاپ سه بعدی مبتنی بر لیزر برای ساخت ماشین های سوپر اسپرت در اروپا و آمریکا استفاده می شود، اما این پژوهشگران سعی دارند تا با کمک گرفتن از این فناوری هواپیماهای جنگی را تعمیر و یا حتی با ایجاد یک خط تولید بزرگ، آنها را با سرعت بیشتری به مرحله تولید برسانند.

از چاپگر سه بعدی در صنعت هواپیماسازی


فناوری چاپ سه بعدی فلز طی یک فرآیند جوشکاری فوق پیچیده می تواند قسمت های آسیب دیده هواپیما که جنسی از تیتانیوم و یا استیل دارد را تعمیر و بازسازی کند. چگونگی این فرآیند به این شکل خواهد بود که فلز پودر شده در مجاورت با لیزر قرار گرفته و ذوب می شود و باتوجه به الگوریتم های تعریف شده برای چاپگر سه بعدی فلزی، این مواد به شکل قسمت های از دست رفته هواپیما، در کنار هم قرار می گیرند و چه بسا بدنه ای مستحکم تر برای یک هواپیمای نظامی بوجود می آورند.در ادامه با جهان توریسم همراه باشید تا در مورد از چاپگر سه بعدی در صنعت هواپیماسازی برای شما بپردازییم، پس همراه گوناگون از دنیای سفر همراه باشید. اما سوالی که ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است، که با توجه به اینکه ساخت خط تولیدی مبتنی بر چاپگرهای سه بعدی، ممکن است بسیار هزینه بر باشد، استفاده از این فناوری برای ترمیم هواپیماهای جنگنده چه مزایایی می تواند داشته باشد. در زیر به تعدادی از آنها اشاده خواهیم کرد.

صرفه جویی در هزینه ها

بله درست متوجه شدید! استفاده از این چاپگرها شاید در ابتدا یک هزینه اولیه داشته باشد، اما در دراز مدت بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. هزینه تعویض قطعات و تعمیرات هر یک از هواپیماهای جنگنده آمریکایی چیزی حدود 250 میلیون دلار تخمین زده می شود و این هزینه ها شامل هزینه های حمل و نقل و همینطور ذخیره سازی هم می شود که با استفاده از این فناوری می توان این هزینه ها را به شکل چشمگیری کاهش داد.
 
از چاپگر سه بعدی در صنعت هواپیماسازی

راهی ساده و مطمئن

این فناوری با محاسبات دقیق و ریاضی سر و کار دارد. جای خطا در این محاسبات خیلی پایین است و از آنجا که این پرینترهای سه بعدی اغلب خیلی دقیق وظایف خود را انجام می دهند، تقریبا احتمال بوجود آمدن مشکل را به صفر می رسانند. از طرفی همانطور که قبلا هم اشاره کردیم استفاده از این فناوری، بدنه ای به مراتب مستحکم تر و یکپارچه تر برای هواپیما بوجود می آورد.

 از چاپگر سه بعدی در صنعت هواپیماسازی  

چاپگرهای سه بعدی سریع هستند

یک چاپگر سه بعدی به سرعت می تواند وظیفه ای که به آن محول شده است را انجام دهد و در این مورد به عنوان مثال، ترمیم یک هواپیمای نظامی را با سرعت خیلی بیشتری انجام دهد. از آنجایی که مراحل حمل و نقل قطعات و همینطور فرآیند تعویض ... در این پروسه وجود ندارد، و چاپگر سه بعدی به تنهایی تمام کارها را انجام میدهد، پیشرفت چشمگیری در این زمینه، اتفاق خواهد افتاد. پژوهشگران دانشگاه کلمبیا، سعی دارند تا بزودی از چاپگرهای سه بعدی فلزی برای این مهم استفاده کنند. آنها حتی امیدوارند که بتوانند در سایر صنایع مثل هوانوردی غیرنظامی، ساختمان، نیروی دریایی و حتی معدن نیز از این تکنولوژی استفاده کنند.
  • ۹۷/۰۴/۱۶
  • امین رضایی